Transportband


Inom transportband säljer vi och servar samtliga på marknaden förekommande band, från livsmedelsgodkända band och syntetiska band till traditionella band för grusgropar och tung industri. Vi utför komplett service av er bandtransportör.


Byte och reparationer av transportband

Vi säljer och monterar nya transportband samt utför reparationer och underhållsåtgärder på era befintliga band. Vi säljer band av högsta kvalitet och utför förstklassiga reparationer med produkter från REMA TIP TOP som är marknadsledande inom produkter för gummireparationer.

Transportörkomponenter

Utöver själva bandet behöver även transportörens övriga komponenter vara i gott skick för att transportören skall fungera väl. Vi inspekterar, byter och justerar skrapor, rullar, drivtrummor, dämpelement, kantlister och andra komponenter på er bandtransportör och ser till så att transportören blir i gott skick. Hör av er till oss om ni vill ha offert på transportörkomponenter.Besiktning / Inspektion

Vi utför statusbesiktningar och inspektioner av bandtransportörer. Ni får en rapport över transportörens status och besked gällande vilka kommande serviceåtgärder som behövs. Att i förväg inspektera era bandtransportörer medför ofta att kostsamma stopp kan förebyggas samt att underhållskostnaderna totalt blir lägre för anläggningen.

Ladda gärna ner vår katalog!

Image

Kontakta Oss