Polyuretan


Polyuretan är ett polymeriskt material med hög motståndskraft mot såväl slitage som väder och kemikalier. Materialet kan antingen formgjutas fast på prefabricerade komponenter, eller appliceras i utskurna mönster på samma sätt som vanlig gummiduk.  Nedan är några exempel på tjänster/produkter för polyuretan.


Formgjutning

Vi formgjuter polyuretandetaljer enligt kundens önskemål. Vi tillverkar såväl enkla som komplicerade detaljer och är duktiga på att lösa svåra utmaningar. Vår produktion är effektiv, med korta ledtider för verktygstillverkning och förmågan att snabbt tillverka såväl mindre som medelstora serier.

Återkom till oss med er förfrågan gällande polyuretandetaljer!

Ombeläggningar

Vi utför regelbundet ombeläggningar av befintliga polyuretandetaljer. Då avlägsnas den uttjänta beläggningen och en ny beläggning formgjuts på objektet. Detaljen kan då återanvändas vilket är bra för miljön och kostnadseffektivt.

Återkom till oss med förfrågningar gällande ombeläggning av polyuretandetaljer!
Efterbearbetning

Vi erbjuder efterbearbetning av gjutna polyuretandetaljer där detta krävs för att uppfylla ställda krav. Det kan vara exempelvis håltagning, slipning eller svarvning av detaljer.

Kontakta Oss